Krydderkylling og hvitløkspasta inneholder
218 Kalorier,
16 g Karbo,
16 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Krydderkylling og hvitløkspasta har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydderkylling og hvitløkspasta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6314 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydderkylling og hvitløkspasta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 217.99 | 708.49 | Kcal |
Protein | 16.30 | 52.98 | gram |
Karbohydrat | 16.08 | 52.26 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 3.80 | gram |
Fett | 9.57 | 31.10 | gram |
Mettet fett | 1.59 | 5.17 | gram |
Salt | 0.41 | 1.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.35 | Kr 30.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 300 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss de forkjellige krydderene på filetene, og trykk dem litt ned i kjøttet. Dette gjøres på begge sider. Filetene stekes i ca 5-6 min på hver side. Mens de steker settes pastavannet til koking.
Bland så krydder med de pressede hvitløksfeddene i olivenoljen, og rør om. Pastaen kokes kun i tre minutter, så filetene må være nesten ferdige før pastaen has i vannet.
Bland hvitløksoljen godt i avrent pasta.
server med en liten salat.
(jeg bruker alltid mye oregano i denne retten)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Etegilde
(Intern: 2012)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift