Fotograf:
Vita Hjertego
Kyllingfilet i balsamicosaus inneholder
81 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet i balsamicosaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri, Soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingfilet i balsamicosaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6131 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet i balsamicosaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.57 | 355.77 | Kcal |
Protein | 9.86 | 43.54 | gram |
Karbohydrat | 1.66 | 7.33 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 3.62 | gram |
Fett | 3.65 | 16.12 | gram |
Mettet fett | 0.46 | 2.03 | gram |
Salt | 0.61 | 2.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.43 | Kr 28.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 766 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og tørk kyllingen. Lag et snitt på det tykkeste og fordel litt salt og krydder i hver filet. La dem ligge og trekke ca 30 minutter.
Sett en panne på platen. Ha i ca 3 ss flytende Vita hjertego’ margarin og varm opp.
Når margarinen er nøttebrun kan kyllingstykkene legges i. Brun dem pent på begge sider.
Stek ca 10 min.
Balsamicosaus
Ha ca 3 ss flytende Vita hjertego’ margarin i en kjele.
Tilsett løk og purre og la dette surre til løken er blank.
Tilsett selleri og 100g finhakket sjampinjong, og bland godt før vann og buljongblokken tilsettes.
La dette småkoke noen minutter.
Tilsett balsamico-eddik og jevn sausen med litt lys maizenna-jevner. Smak til sausen med litt salt og pepper.
Stek resten av sjampinjongen lett i en panne.
Server kyllingfiletene med sausen, ris og stekt sjampinjong.
Dersom du ønsker å pynte retten litt ekstra kan du dele to ferske hvitløk i fire på langs og brune dem i raskt i pannen. Dander dette til pynt på tallerkenen.
Bland gjerne Vita Pro.aktiv margarin inn i porsjonen med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24312)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-24
Oppdatert dato:2007-09-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift