Fotograf:
Vita Hjertego
Bulgurpilaff med kylling inneholder
135 Kalorier,
12 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Bulgurpilaff med kylling har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bulgurpilaff med kylling er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7648 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bulgurpilaff med kylling!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.44 | 670.44 | Kcal |
Protein | 7.22 | 35.74 | gram |
Karbohydrat | 11.56 | 57.22 | gram |
Kostfiber | 3.25 | 16.09 | gram |
Fett | 5.98 | 29.60 | gram |
Mettet fett | 1.33 | 6.58 | gram |
Salt | 4.84 | 23.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.50 | Kr 37.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 970 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær alle grønnsakene i små terninger. Surr løk og hvitløk i margarinen i en høy panne. Bland i squash og paprika etter et par minutter og rør om. Tilsett bulgurhveten og bland den med grønnsakene. Tilsett kyllingbuljong, bønner og krydder. Kok opp og reduser varmen. Legg lokk på og la retten stå på svak varme 10-15 minutter. Rør forsiktig i retten et par ganger. Virker retten tørr – tilsett litt mer væske. Ta retten av varmen og la den stå 5-10 minutter før servering.
Kyllingbrystene brunes i flytende Vita hjertego’ margarin i ca 1-2 min på hver side. Deretter settes de i stekeovnen på 200 oC i ca 10 min. La dem hvile i ca 10 minutter. Skjær dem så i strimler, og ha over salaten.
Dressingen lages ved å blande alle ingrediensene og smakes til med vann.
Server bulgurpilaffen med stekte kyllingstrimler, frisk dressing og brød til (gjerne Hjertegodt grovbrød).
Bruk gjerne Vita Pro.aktiv margarin på brødet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24298)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-19
Oppdatert dato:2007-09-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift