Ha alle ingrediensene til marinaden i en plastpose sammen med filetene og bland godt. La posen ligge i kjøleskapet fra 1-3 timer.
Stek kyllingfiletene i en varm stekepanne, bare 1-2 minutter på hver side. Ha dem etterhvert over i en foliekledd langpanne, og dryss på salt og nykvernet pepper. Stek videre i ovnen ved 180 °C i 13-15 minutter. Avkjøl. Anrett filetene på fat med jordbær, melon og kiwi.
Server gjerne med en dressing av lettrømme med hakkede, friske urter, tilsmakt med litt sitronsaft, salt og nykvernet pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968181)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2019-01-02