Fotograf:Kylling.no
Fylt kylling fra Østerrike inneholder 106 Kalorier, 0 g Karbo, 18 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Fylt kylling fra Østerrike har ingen allergener
Fylt kylling fra Østerrike er: Ikke vegetar Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere Lesere: 7844 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt kylling fra Østerrike!
Dryss litt salt og pepper inni og utenpå kyllingen. Bland farsen med grovhakket lever, paprika i små terninger og gressløk. Fyll fuglen med farsen. Bind bena sammen med bomullstråd så farsen holder seg på plass. Pensle kyllingen med smeltet smør og stek den ved 160 °C i ca. 1 1/2 time. Server kyllingen med smørstekte cherrytomater, erter og poteter.
Kok ut ovnspannen med hønsebuljong og fløte. En teskje maisenna gir sausen fin konsistens og litt kjørvel gir god smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 16939)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Østerrike Innlagt dato:2004-01-24
Oppdatert dato:2018-12-30