Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 561 | kilojoule |
Kcal | 133 | kalorier |
Protein | 19.1 | gram |
Karbo | 5 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 4.1 | gram |
Mettet fett | 1.2 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Pasta med kyllinglever | 3.6 | 68,65 | 2,87 | 3,15 | 7,18 | 2,04 |
Kyllinglever i bacon | 4 | 215,23 | 16,01 | 15,77 | 0,07 | 14,11 |
Hjortegryte Navarra | 4 | 93,07 | 2,54 | 15,44 | 0,48 | 15,9 |
Pasta med kjøttsaus | 2.8 | 144,06 | 4,76 | 7,82 | 16,53 | 4,54 |
Kyllinglever til barn 6-9 mnd | 3.7 | 69,39 | 2,37 | 2,98 | 8,48 | 2,13 |
Bruschetta med kyllingleverpostei | 4.5 | 134,07 | 4,3 | 10,03 | 10,33 | 10,05 |
Kyllingleverpostei | 4.5 | 100,37 | 3,73 | 12,95 | 3,58 | 8,96 |
Fylt kylling fra Østerrike | 4.5 | 105,68 | 3,72 | 17,6 | 0,34 | 6,65 |
Omelett med steinsopp og kyllinglever | 4.5 | 140,24 | 10,74 | 8,76 | 1,41 | 6,25 |
Terrine De Champagne (landterrine) | 4.5 | 213,46 | 16,4 | 14,85 | 0,78 | 11,69 |
Helstekt kalkun | 3.5 | 103,54 | 3,19 | 15,74 | 2,51 | 10,86 |
Mousse av ryper | 2.3 | 172,31 | 11,62 | 15,75 | 0,71 | 14,18 |
Hjortepaté med tyttebærsaus | 3.5 | 153,65 | 10,29 | 12,85 | 2,29 | 9,79 |
Pastasuppe med kyllinglever | 2 | 90,98 | 5,18 | 4,12 | 5,54 | 5,21 |
Kyllingpostei | 2 | 144,23 | 7,11 | 17,25 | 0,7 | 13,53 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Hjerte, rå | 450 | 107 | 3,9 | 18 | 0 |
Nordfjord blodpølse snabb | 1067 | 255,01 | 11 | 12 | 26 |
Mydland storfetunge kokt | 1194 | 285,36 | 17,5 | 32 | 0,2 |
Gåselever blokk 2 skiver | 1823 | 435,69 | 45 | 7 | 2 |
Mydland Storfetunge Salt Rå | 596 | 142,44 | 8,7 | 16 | 0 |
Blodpudding | 1567 | 375 | 20,3 | 13,8 | 32,4 |
Lam hjerne rå | 510 | 121,89 | 8,58 | 10,4 | 0 |
Reinsdyr hjerte rå | 456 | 108,98 | 3 | 19,5 | 0 |
Brødrene Ringstad Okselever ca 800g | 523 | 124,99 | 3,2 | 20,3 | 0 |
Andelevermousse m/armagnac | 1798 | 429,72 | 44 | 6 | 2 |
Elg nyre rå | 360 | 86,04 | 1,3 | 17 | 0 |
Gåselever fersk | 1922 | 459,35 | 47 | 8 | 0 |
Folkets svinelever | 503 | 120,21 | 3,4 | 21,4 | 0,8 |
Andelever | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
Lam hjerte rå | 510 | 121,89 | 5,68 | 16,47 | 0,21 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.