Kyllingpostei



Tips:
Posteien kan serveres som en forrett, eller på julebordet. Server den da på grovt brød med litt salat og rødløkmarmelade eller ripsgelè.


Oppskriften inneholder 144 Kalorier, 1 g Karbo, 17 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kyllingpostei er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5213 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
350grkyllinglever
1sssmør eller olje til steking
300grkyllingkjøtt fra lår eller filet
3stkegg
3sskonjakk
1knivsoddCayennepepper
0,5tstimian
50stkpistasjnøtter (andre nøtter?), grovhakket
evt salt og kvernet pepper
50grgåselever i biter
salt og kvernet pepper




Næringsdeklarasjon for Kyllingpostei!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144.231 356.08Kcal
Protein17.25162.19gram
Karbohydrat0.706.58gram
Kostfiber0.302.82gram
Fett7.1166.85gram
Mettet fett2.3622.19gram
Alkohol1.12 %
Salt0.262.48gram
Pris på oppskriftenKr 13.53Kr 127.21Kroner
Hele oppskriften veier940 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,94 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens kyllingleveren og fjern så mye av hinnene som mulig. Smelt smøret og stek kyllingleveren raskt. Dryss over litt salt og pepper. Avkjøl helt.
Skjær kyllingkjøttet i biter og kjør kjøtt og lever til farse i hurtigmikser. Tilsett egg, konjakk, kajenne og timian. Vend inn nøtter og evt. gåselever og krydre med salt og pepper. Fyll massen i en eller flere passende former. Sett formene i kokende vannbad og dekk dem med aluminiumsfolie.
Bak posteien i ovnen ved 175 °C i ca 45 minutter. Avkjøl posteien under lett press.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 25295)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-25
Oppdatert dato:2008-11-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.