Tips:
Posteien kan serveres som en forrett, eller på julebordet. Server den da på grovt brød med litt salat og rødløkmarmelade eller ripsgelè. Oppskriften inneholder
144 Kalorier,
1 g Karbo,
17 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingpostei er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5213 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingpostei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.23 | 1 356.08 | Kcal |
Protein | 17.25 | 162.19 | gram |
Karbohydrat | 0.70 | 6.58 | gram |
Kostfiber | 0.30 | 2.82 | gram |
Fett | 7.11 | 66.85 | gram |
Mettet fett | 2.36 | 22.19 | gram |
Alkohol | 1.12 % | | | |
Salt | 0.26 | 2.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.53 | Kr 127.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 940 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,94 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens kyllingleveren og fjern så mye av hinnene som mulig. Smelt smøret og stek kyllingleveren raskt. Dryss over litt salt og pepper. Avkjøl helt.
Skjær kyllingkjøttet i biter og kjør kjøtt og lever til farse i hurtigmikser. Tilsett egg, konjakk, kajenne og timian. Vend inn nøtter og evt. gåselever og krydre med salt og pepper. Fyll massen i en eller flere passende former. Sett formene i kokende vannbad og dekk dem med aluminiumsfolie.
Bak posteien i ovnen ved 175 °C i ca 45 minutter. Avkjøl posteien under lett press.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25295)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-25
Oppdatert dato:2008-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.