Terrine De Champagne (landterrine) inneholder
213 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Terrine De Champagne (landterrine) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Terrine De Champagne (landterrine) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7520 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Terrine De Champagne (landterrine)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 213.46 | 494.04 | Kcal |
Protein | 14.85 | 34.37 | gram |
Karbohydrat | 0.78 | 1.81 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 0.79 | gram |
Fett | 16.40 | 37.96 | gram |
Mettet fett | 1.38 | 3.19 | gram |
Alkohol | 0.38 % | | | |
Salt | 1.32 | 3.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.69 | Kr 27.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 852 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kle en form med spekket, gjem dog litt til toppen. Varm opp ovnen til 175 grader.
Legg 1/3 av massen i den bekledte form. Legg halvdelen av skinkestrimlene ovenpå i et lag og dekk til med ennå 1/3 av terrinemassen. Legg nå resten av skinkestrimlene i og dekk med resten av massen. Legg de siste spekk rester øverst og pynt med laurbærblad og timian.
Bak terrinen i vannbad i ovnen i ca. 1 ¼ - 1½ time. Bemerk : Vannet skal surre; tilsett mere hvis det fordamper for mye.
La terrinen svale av og avkjøl den under press. Gjem terrinen i 3 - 7 dage, hvor smaken utvikler seg
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 21812)
Kategori:
Terrine
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2006-04-16
Oppdatert dato:2006-04-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift