Terrine De Champagne (landterrine)



Terrine De Champagne (landterrine) inneholder 213 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Terrine De Champagne (landterrine) har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Terrine De Champagne (landterrine) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 7520 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
250grspekk (til bardering
20grsmør
1stkløk, hakket
500grhakket svinekjøtt
250grhakket kalvekjøtt
250grkyllinglever, hakket
2feddhvitløk, finhakket
0,25tsallehånde
litt støtt nellik
litt støtt muskatnøtt
2stkegg, sammenpiskede
2sscognac
1sssalt
1sspepper
250grkokt skinke i tykke skiver, som skjæres i strimler
1stklaurbærblad
1kvist(er)timian




Næringsdeklarasjon for Terrine De Champagne (landterrine)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier213.46494.04Kcal
Protein14.8534.37gram
Karbohydrat0.781.81gram
Kostfiber0.340.79gram
Fett16.4037.96gram
Mettet fett1.383.19gram
Alkohol0.38 %
Salt1.323.04gram
Pris på oppskriftenKr 11.69Kr 27.06Kroner
Hele oppskriften veier1 852 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,46 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kle en form med spekket, gjem dog litt til toppen. Varm opp ovnen til 175 grader.

Legg 1/3 av massen i den bekledte form. Legg halvdelen av skinkestrimlene ovenpå i et lag og dekk til med ennå 1/3 av terrinemassen. Legg nå resten av skinkestrimlene i og dekk med resten av massen. Legg de siste spekk rester øverst og pynt med laurbærblad og timian.
Bak terrinen i vannbad i ovnen i ca. 1 ¼ - 1½ time. Bemerk : Vannet skal surre; tilsett mere hvis det fordamper for mye.

La terrinen svale av og avkjøl den under press. Gjem terrinen i 3 - 7 dage, hvor smaken utvikler seg

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21812)
Kategori: Terrine
Land: Frankrike
Innlagt dato:2006-04-16
Oppdatert dato:2006-04-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skinke- og persilleterrin.Skinke- og persilleterrin.
Denne retten har 117,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Terrine på svineknoke med tysk potetsalat.Terrine på svineknoke med tysk potetsalat.
Denne retten har 102,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.