Fotograf:
Gilde
Terrine på svineknoke med tysk potetsalat inneholder
103 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Terrine på svineknoke med tysk potetsalat har beregnet å ha følgende allergener
Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Terrine på svineknoke med tysk potetsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8185 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Terrine på svineknoke med tysk potetsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.81 | 1 778.00 | Kcal |
Protein | 8.67 | 149.94 | gram |
Karbohydrat | 1.89 | 32.69 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 17.12 | gram |
Fett | 6.51 | 112.58 | gram |
Mettet fett | 1.56 | 26.98 | gram |
Salt | 0.11 | 1.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.34 | Kr 92.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 918 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Svineknokene kokes møre i 2-3 timer og renplukkes. Gresskaret deles i 4, krydres med salt og pepper, hvitløk, sjalottløk og fennikelfrø, bakes i ovn på 175 grader i 1 time. Ta av skinnet og legg gresskar lagvis med svineknoke og salt i en form. Legg skikkelig press på og la ligge kjølig over natta.
Rør sammen olje, sitron, sukker, sennep og smak til med salt og pepper. Skjær de kokte potetene i biter og hell over dressingen. Bland forsiktig inn vårløk og reddiker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24747)
Tilberedningstid:
3 timer
Kategori:
Terrine
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-20
Oppdatert dato:2008-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift