Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 523 | kilojoule |
Kcal | 125 | kalorier |
Protein | 20.3 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 3.2 | gram |
Mettet fett | 1.1 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Leverpostei av elg | 3 | 187,12 | 12,28 | 13,2 | 5,63 | 6,63 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Lam hjerne rå | 510 | 121,89 | 8,58 | 10,4 | 0 |
Storfe nyrer | 431 | 103 | 3,09 | 17,4 | 0,29 |
Lever, storfe, rå | 523 | 124 | 3,2 | 20,3 | 3,5 |
Blod, okse, rå | 327 | 77 | 0,2 | 18,8 | 0 |
Lever, rein, rå | 483 | 115 | 4,1 | 19,5 | 0 |
Kalv nyre rå | 414 | 98,94 | 3,12 | 15,76 | 0,85 |
Gåselever blokk 2 skiver | 1823 | 435,69 | 45 | 7 | 2 |
Andelever | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
Gåselever fersk | 1922 | 459,35 | 47 | 8 | 0 |
Gilde matblod av svin | 303 | 72,41 | 0,3 | 17,4 | 0 |
Gilde lammelever | 538 | 128,58 | 4,1 | 21 | 2 |
Lungemos, kjøpt | 389 | 93 | 4,2 | 13,4 | 0,3 |
Andelevermousse m/armagnac | 1798 | 429,72 | 44 | 6 | 2 |
Mydland storfetunge kokt | 1194 | 285,36 | 17,5 | 32 | 0,2 |
Folkets lammelever 500 gr | 538 | 128,58 | 4,1 | 20,7 | 2 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.