Fotograf:
Kylling.no
Kyllingleverpostei inneholder
100 Kalorier,
4 g Karbo,
13 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kyllingleverpostei har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingleverpostei er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12673 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingleverpostei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.37 | 1 045.36 | Kcal |
Protein | 12.95 | 134.87 | gram |
Karbohydrat | 3.58 | 37.29 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 3.54 | gram |
Fett | 3.73 | 38.85 | gram |
Mettet fett | 1.11 | 11.56 | gram |
Salt | 2.20 | 22.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.96 | Kr 93.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 042 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,26 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp melk og mel under omrøring. Avkjøl og ha den i en hurtigmikser sammen med resten av ingrediensene, unntatt aspiken. Hell røren 3/4 full i en eller to smurte former. Stek posteien ved 180 °C i ca. 1 time i vannbad. Avkjøl.
Løs opp aspiken og avkjøl. Hell et tynt lag aspik over posteien, la det nesten stivne. Pynt med sølvløk, estragonblad, rosépepper og oliven. Hell resten av aspiken over. Settes kaldt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968200)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift