Kyllinglever i bacon inneholder
215 Kalorier,
0 g Karbo,
16 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Kyllinglever i bacon har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllinglever i bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kyllinglever i bacon med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 215.13 | 1 374.68 | 57.28 | Kcal |
Protein | 15.75 | 100.64 | 4.19 | gram |
Karbohydrat | 0.07 | 0.45 | 0.02 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.19 | 0.01 | gram |
Fett | 16.01 | 102.30 | 4.26 | gram |
Alkohol | 1.10 % | 7.03 | 0.29 | gram |
Mettet fett | 6.03 | 38.53 | 1.61 | gram |
Salt | 1.18 | 7.55 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.11 | Kr 90.16 | Kr 3.76 | .- |
Hele oppskriften veier | 639 totalt | 639 pr porsj | 27 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 24
stykker
Tin og rens leveren og del hver lever i to eller tre, legg dem i en skål, hell over konjakken og krydre med salt og pepper. La marinere kaldt i ca. 1 time.
Del baconskivene i to. tørk leveren med tørkepapir og rull deretter hver bit inn i litt bacon sammen med et basilikumblad. Fest med en coctailpinne. Varm smøret i en stekepanne og stek bitene til de er gylne, ca 4-5 minutter. La bitene renne av seg på litt tørkepapir og server dem varme eller lunkne, gjerne med en dipsaus av gele og soyasaus (rips- eller rognebærgele, soyasaus, cayennepepper), eller søt chilisaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5270 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25562)
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-03-22
Oppdatert dato:2009-03-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift