Bruschetta med kyllingleverpostei inneholder
134 Kalorier,
10 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Bruschetta med kyllingleverpostei har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bruschetta med kyllingleverpostei er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5948 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bruschetta med kyllingleverpostei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.07 | 314.96 | Kcal |
Protein | 10.03 | 23.56 | gram |
Karbohydrat | 10.33 | 24.27 | gram |
Kostfiber | 1.19 | 2.80 | gram |
Fett | 4.30 | 10.10 | gram |
Mettet fett | 1.64 | 3.85 | gram |
Alkohol | 1.65 % | | | |
Salt | 0.49 | 1.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.05 | Kr 23.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 940 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens leveren og skjær den i mindre biter. Ha lever, knust einerbær og rødvin i en bolle. La dette stå kjølig noen timer, gjerne over natten. Ta opp leveren og sil marinaden. Stek leveren i litt smør før du tilsetter løken. La det surre ca. 3 minutter. Tilsett tomatpuré, kapers, salt og pepper. Hell på marinaden og la den koke nesten helt inn. Bland inn hakket salvieblad. Avkjøl. Kjør alt i en hurtigmikser, ikke for lenge da den skal være litt grov. Legg posteien i et dobbelt stykke plastfolie og rull sammen til en pølse. Oppbevares kaldt.
Skjær brødet i skiver og stek dem sprø i en panne. Legg på litt rucculasalat på hver skive, skiver av kyllingleverpostei, sprøstekt sopp og bacon og pynt med rødløk og salvieblad.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 16683)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-12-16
Oppdatert dato:2003-12-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift