Fotograf:
Matoppskrift.no
Nydelig og enkelt når man først har fått treningen. Her har vi brukt frityren, men kan også bakes i stekeovnen. Oppskriften inneholder
165 Kalorier,
19 g Karbo,
11 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vårruller med chili- og koriander-dipsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 7 lesere
Lesere:
16707 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vårruller med chili- og koriander-dipsaus med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 165.47 | 2 047.49 | 102.37 | Kcal |
Protein | 10.76 | 133.14 | 6.66 | gram |
Karbohydrat | 19.29 | 238.69 | 11.93 | gram |
Kostfiber | 1.44 | 17.82 | 0.89 | gram |
Fett | 4.71 | 58.28 | 2.91 | gram |
Mettet fett | 0.79 | 9.78 | 0.49 | gram |
Salt | 0.21 | 2.64 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.46 | Kr 104.68 | Kr 5.23 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 237 totalt | 1 237 pr porsj | 62 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stk
Kok nudlene i en stor kjele med kokende vann i 3-4 minutter. La dem renne godt av, og del dem i 5 cm lange biter.
Varm opp 1 ts av oljen i en stekepanne. Tilsett hvitløken og la den steke forsiktig i 1 minutt. Ha i kyllingstrimlene og la det fortsette å steke i 3 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Bland i vårløk, gulrot, bønneskudd og chiliflak, og la det steke i 1 minutt til.
Forvarm stekeovnen til 200 C. Pensle deigflakene på den ene sida med litt sammenpisket egg. Legg litt fyll på hvert flak med en skje og rull flaket sammen. Pass på å brette inn sidene under rullingen slik at fyllet er helt innesluttet. Pensle hver vårrull med litt olje og legg den på en bakeplate. La vårrullene steke i 10-12 minutter, til de er gylne.
Bland sammen alle ingrediensene til chili-dipsausen i en bolle. Server dipsausen sammen med vårrullene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5836)
Tilberedningstid:
40 min
Kategori:
Forrett
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-07-25
Oppdatert dato:2013-07-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift