Fotograf:
Kylling.no
Kyllingleverparfait inneholder
152 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Kyllingleverparfait har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingleverparfait er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4744 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kyllingleverparfait med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 151.75 | 1 657.75 | 138.15 | Kcal |
Protein | 8.80 | 96.13 | 8.01 | gram |
Karbohydrat | 2.63 | 28.73 | 2.39 | gram |
Kostfiber | 0.15 | 1.64 | 0.14 | gram |
Fett | 9.50 | 103.78 | 8.65 | gram |
Alkohol | 2.89 % | 31.57 | 2.63 | gram |
Mettet fett | 4.60 | 50.25 | 4.19 | gram |
Salt | 0.87 | 9.50 | 0.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.10 | Kr 110.33 | Kr 9.19 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 092 totalt | 1 092 pr porsj | 91 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
skiver
I stekeovn ved 110 °C
Finhakk sjalottløk og surr den i olje til den blir blank og myk. Tilsett urter, madeira og konjakk og la det småkoke til det er igjen ca. 2 ts av væsken. Slå ned temperaturen og ha i kyllinglever og resten av ingrediensene. Rør til smøret har smeltet. Hell alt over i en hurtigmikser og kjør til fin konsistens.
Hell over i små smurte ildfaste former. Sett formene i en langpanne med varmt vann og stek i ovn ca. 30 minutter.
Avkjøl. Dekk formene med smeltet smør (må ikke koke) og små timian/rosmarinkvister. Server kyllingleverparfaiten som en forrett med toast til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 23080)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-11-20
Oppdatert dato:2006-11-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift