Fotograf:
Kylling.no
Cornflakespanerte kyllingboller med gåselever inneholder
138 Kalorier,
2 g Karbo,
16 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Cornflakespanerte kyllingboller med gåselever har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cornflakespanerte kyllingboller med gåselever er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5122 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Cornflakespanerte kyllingboller med gåselever!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.44 | 197.04 | Kcal |
Protein | 15.78 | 22.46 | gram |
Karbohydrat | 2.04 | 2.90 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.04 | gram |
Fett | 6.88 | 9.79 | gram |
Mettet fett | 2.03 | 2.89 | gram |
Alkohol | 0.74 % | | | |
Salt | 0.24 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 27.05 | Kr 38.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 712 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjør kyllingkjøttdeig og salt sammen i en matprosesor til deigen blir seig. Tilsett 2/3 av gåseleveren. Spe med sherry og tilsett basilikum og chili. Skjær resten av gåseleveren i små biter, bland dem i deigen og trill små boller.
Legg gjerne bollene i fryseren i 20 minutter, da blir de enklere å panere. Paner bollene først i mel, så i egg som er vispet sammen med litt vann og til slutt i knuste cornflakes.
Friter bollene og server, gjerne på små spidd.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24045)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-22
Oppdatert dato:2007-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift