Omelett med steinsopp og kyllinglever inneholder
140 Kalorier,
1 g Karbo,
9 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Omelett med steinsopp og kyllinglever har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Omelett med steinsopp og kyllinglever er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4503 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Omelett med steinsopp og kyllinglever!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.24 | 546.26 | Kcal |
Protein | 8.76 | 34.12 | gram |
Karbohydrat | 1.41 | 5.49 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 2.38 | gram |
Fett | 10.74 | 41.83 | gram |
Mettet fett | 4.94 | 19.24 | gram |
Alkohol | 0.24 % | | | |
Salt | 0.46 | 1.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.25 | Kr 24.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 558 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er en omelett som fylles etter den er laget ferdig. Det vil si at man skjærer et hulrom i midten av omeletten for å få plass til stuingen. Det gjør ingenting om fyllet flyter litt over.
Skjær kyllinglever i 1 cm store terninger og ha den i 1 minutt i kokende vann. Sil av og sett til side. Fres løken i en liten kasserolle, ha i steinsoppen og fres videre. Spe med rødvin, Madeira og ha den brune sausen i. Tilsett kyllinglever og persille. Smak til med salt og pepper.
Slå opp 3 egg om gangen, pisk dem litt og ha litt salt i. Varm en god stekepanne slik at den blir riktig varm. Ha smør i pannen og vent det nesten blir brunt. Tilsett eggeblandingen og rør rundt med en gaffel. Fold omeletten sammen før eggene fester seg alt for mye. En omelett skal være kremaktig inni og litt brun på utsiden. Legg omeletten på en tallerken og skjær en åpning (på langs) i midten og fyll ¼ av stuingen i åpningen.
Omeletten kan lages større, men det krever en stor stekepanne. Server brød og salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Josef Fessl
(Intern: 15378)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-09-01
Oppdatert dato:2003-09-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift