Fotograf:Rosemarie Pettersen Lønnesirup på pannekaker er av amerikansk opprinnelse. Men slett ikke så galt. Her la vi og på noen epleskiver bare for pynten
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Næringsdeklarasjon for Pannekake med lønnesirup!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
193.94
700.80
Kcal
Protein
7.71
27.86
gram
Karbohydrat
28.71
103.74
gram
Kostfiber
1.18
4.26
gram
Fett
5.10
18.43
gram
Mettet fett
2.38
8.60
gram
Salt
1.07
3.85
gram
Pris på oppskriften
Kr 2.47
Kr 8.93
Kroner
Hele oppskriften veier
361
gr totalt
gram
Fremgangsmåte:
Sikt mel og bakepulver. Visp sammen lønnesirup, egg, melk og salt. Rør sammen det tørre og det våte og visp til en klumpfri røre, bruk gjerne stavmikser. La røren hvile ved romtemperatur i 30 min.
Varm litt smør i en liten stekepanne.
Rør om i røren og ha en øse av den i pannen. Vri og vend på pannen så den dekker et jevnt lag. Stek pannekaken på middels varme til den er gyllenbrun på begge sider. Server pannekakene varme. Drypp rikelig med lønnesirup over dem.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 12288)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-11-29
Oppdatert dato:2017-11-29
Lesere: 2659 totalt.