Fotograf:
Matprat.no
Unn deg en dessert midt i hverdagen. I løpet av få minutter har du en nylaget og søt dessertomelett med kanelstekte eplerbåter. Fristende, ikke sant? Oppskriften inneholder
128 Kalorier,
10 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Omelett med eple og kanel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5238 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Omelett med eple og kanel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.71 | 369.57 | Kcal |
Protein | 5.19 | 15.02 | gram |
Karbohydrat | 9.54 | 27.61 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 4.34 | gram |
Fett | 7.31 | 21.15 | gram |
Mettet fett | 1.78 | 5.15 | gram |
Salt | 0.19 | 0.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.28 | Kr 9.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 289 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skrell eplet og del det i tynne båter. Dryss over sukker og kanel. Smelt halvparten av margarinen i stekepannen og stek eplebitene til de er gylne og myke. Hell dem over på en asjett.
2. Visp sammen egg, vann salt. Smelt resten av margarinen i stekepannen til det freser. Hell i eggeblandingen og stek omeletten ved å skyve den stivnete massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med pannen.
3. Når omeletten begynner å bli ferdig, så brett den dobbelt og hvelv den over på en tallerken. Legg eplebitene over omeletten og hell over den saften som har dannet seg i bunnen av asjetten.
Dryss over litt melis og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 28012)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-03
Oppdatert dato:2011-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift