Fotograf:Meny Omelett er enkelt og veldig godt. Lag frokostomelett, til matpakken eller en deilig middagsomelett. Du kan enkelt variere innhold når du har oppskrift på naturell omelett
Hakk hvitløken, rens og del grønnsakene. Bruk en mellomstor stekepanne og stek de myke i litt smør eller olje over middels høy varme. Hvis squashen slipper mye fuktighet er det lurt å frese grønnsakene til væsken har fordampet.
Å lage omelett er lett. Visp eggene sammen med 3 ss vann, litt salt og kvernet pepper. Hell eggene over grønnsakene. Bruk en stekespade og skrap eggemassen fra kantene og inn mot midten samtidig som du vender litt på pannen slik at den ustekte massen hele tiden renner ut mot kanten av stekepannen igjen. Når overflaten virker fast kan du vende omeletten over på en tallerken. Pynt med spirer eller friske urter hvis ønskelig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34337)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2018-10-15
Oppdatert dato:2018-10-15