Fotograf:
Bonduelle
Omelett-Bistro inneholder
193 Kalorier,
5 g Karbo,
8 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Omelett-Bistro har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Omelett-Bistro er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Omelett-Bistro!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 192.57 | 631.11 | Kcal |
Protein | 8.11 | 26.58 | gram |
Karbohydrat | 4.76 | 15.60 | gram |
Kostfiber | 1.47 | 4.82 | gram |
Fett | 15.35 | 50.31 | gram |
Mettet fett | 6.63 | 21.73 | gram |
Salt | 0.38 | 1.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.55 | Kr 18.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 311 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La Bonduelle Fine Erter og Bonduelle Gourmet Mais dryppe av seg. Rør sammen eggene med fløte og urter og krydre blandingen med pepper, salt og litt kajennepepper. Skrell og skjær løken i ringer, fres den i 1 ss olje på stekepannen og sett det til side.
Tilbered fire omeletter etter hverandre på følgende måte: Varm opp 1 ss olje på en teflonstekepanne (diameter 26 cm) og hell en fjerdedel av eggemassen i pannen. Når massen begynner å stivne, helles hhv. 1/4 Bonduelle Fine Erter, Bonduelle Gourmet Mais og løkringer på eggemassen, og dryss over litt revet ost.
Sett et lokk på pannen og la omeletten bakes ferdig ved lav varme i ca. 7 min.
Omelettene kan pyntes med urter før servering etter ønske.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28762)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-14
Oppdatert dato:2012-01-14
Lesere:
2020 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift