Fotograf:
Mat.no
Eksotisk kylling med snøfrisk-ost inneholder
132 Kalorier,
5 g Karbo,
12 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Eksotisk kylling med snøfrisk-ost har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eksotisk kylling med snøfrisk-ost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
11202 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eksotisk kylling med snøfrisk-ost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 131.76 | 554.96 | Kcal |
Protein | 12.26 | 51.64 | gram |
Karbohydrat | 4.52 | 19.04 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 3.45 | gram |
Fett | 7.00 | 29.48 | gram |
Mettet fett | 2.89 | 12.17 | gram |
Salt | 3.00 | 12.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.89 | Kr 29.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 685 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,72 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ildfast form
I stekeovnen ved: 175 grader C, ca. 45 minutter først så videre 10 minutter med fersken og ost på.
Del kylling i passe biter og ta ut alle ben. Kok kraft på bena, sil fra og la kraften koke inn til ca. 2 dl. Vend kyllingbitene i mel-/ krydderblanding og brun disse i stekepanne i smør. Legg så kjøttet i en ildfast form. Tørrstek mandlene og dryss disse over kjøttet. Løs osten i den varme kraften (2 dl), bland inn soyasaus og 1 dl ferskensaft og hell over kjøttet.Legg lokk eller aluminiumsfolie på formen.
Stek retten i ovnen ca. 45 minutter. Ta av lokket, fordel de godt avrente fersknene over og dryss på revet ost. Gratiner retten i ovnen ca. 10 minutter
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968071)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-19
Oppdatert dato:2002-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift