Fotograf:
Kylling.no
Innbakt kyllingfilet med madeirasaus inneholder
216 Kalorier,
10 g Karbo,
17 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Innbakt kyllingfilet med madeirasaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakt kyllingfilet med madeirasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5231 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakt kyllingfilet med madeirasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 216.38 | 597.48 | Kcal |
Protein | 17.24 | 47.60 | gram |
Karbohydrat | 9.87 | 27.25 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 2.40 | gram |
Fett | 11.80 | 32.58 | gram |
Mettet fett | 5.79 | 15.99 | gram |
Salt | 1.69 | 4.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.68 | Kr 29.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 552 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,24 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss filetene med salt og pepper og stek dem raskt på begge sider. Avkjøl filetene noe.
Kjevle ut butterdeigplatene i ca. 3 mm tykkelse. Legg en filet på hver butterdeig, og en skive ost på hver filet. Brett butterdeigen over fileten og lim sammen med sammenpisket egg. Press kantene lett med en gaffel. Legg filetene på et smurt stekebrett og stek midt i ovnen ved 225°C i ca. 15 minutter til butterdeigen er gyllen. Server med noen av høstens grønnsaker, madeirasaus og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968109)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-19
Oppdatert dato:2002-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift