Fotograf:
Knut Pettersen
Filipino Barbeque Chicken with garlic inneholder
156 Kalorier,
10 g Karbo,
11 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Filipino Barbeque Chicken with garlic har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Filipino Barbeque Chicken with garlic er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3086 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Filipino Barbeque Chicken with garlic!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 155.97 | 553.30 | Kcal |
Protein | 11.46 | 40.65 | gram |
Karbohydrat | 10.06 | 35.69 | gram |
Kostfiber | 0.16 | 0.57 | gram |
Fett | 7.73 | 27.42 | gram |
Mettet fett | 2.30 | 8.16 | gram |
Salt | 2.02 | 7.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.48 | Kr 22.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 419 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,79 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Knus og finhakk hvitløken. Ha gjerne ekstra hvitløk.
Du trenger masse hvitløk!
Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle.
Hell marinaden i en dyp langpanne. Tilsett kylling biter og vend dem i marinaden. Du kan bake kyllingen med en gang eller dekke og mariner den over natten. Når du er klar til å steke kyllingen, forvarm ovnen til 220 C. Stek i 1 time til 1,5 timer. Du kan også grille kyllingen.
Kyllingen skal stekes i marinaden.
Server med ris!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 29376)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Philippines
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2012-07-04
Oppdatert dato:2012-07-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift