Fotograf:
Kylling.no
Kyllingfilet med varm oliven og kapers-salsa inneholder
162 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet med varm oliven og kapers-salsa har ingen allergener
Kyllingfilet med varm oliven og kapers-salsa er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4009 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet med varm oliven og kapers-salsa!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.02 | 634.81 | Kcal |
Protein | 13.64 | 53.44 | gram |
Karbohydrat | 1.39 | 5.45 | gram |
Kostfiber | 1.63 | 6.39 | gram |
Fett | 10.96 | 42.94 | gram |
Mettet fett | 1.66 | 6.50 | gram |
Salt | 0.45 | 1.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.24 | Kr 36.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 567 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun kyllingfiletene raskt på hver side og stek dem ferdige i ovnen ved 180 °C i ca 5-6 minutter. Kutt alle grønnsakene og olivenene i like store (små) terninger – ca 5x5 cm. Finhakk hvitløken. Dette kan med fordel gjøres i god tid.
Når kyllingfiletene er ferdig stekt så la dem hvile mens du gjør ferdig salasaen: varm olivenoljen i en dyp panne og tilsett grønnsakene. Fres grønnsakene raskt under omrøring til de er gjennomvarme. Server med polenta eller potetmos.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25546)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-03-22
Oppdatert dato:2009-03-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift