Fotograf:Matprat.no Kylling passer til alle årstider. Hva med en kyllingrett med et snev av høst?
Ingredienser
4 porsjoner
4 stk grillet kyllinglår
200 g i skiver sopp
10 stk sjalottløk
1 boks ferdig soppsuppe
1 ½ dl vann
1 beger crème fraîche orginal, 35 %
½ stk rød paprika
½ ts salt
½ ts pepper
Fremgangsmåte:
1. Del kyllinglårene i to og ha dem i en smurt ildfast form.
2. Del soppen i skiver og stek dem lett. Stek sjalottløkene til de er blanke.
3. Bland sammen suppe, vann og crème fraîche. Krydre med salt og pepper. Hell soppstuingen over kyllinglårene og legg på stekt sopp og løk.
4. Sett formen inn i ovn ved 200 °C i ca. 25 minutter.
5. Dryss over hakket paprika.
Server gjerne med godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 27798)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2010-11-02
Oppdatert dato:2010-11-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.