Fotograf:Frukt.no En kyllingform som kan brukes med både rå og grillet kylling. Rømme og tomater setter en mild og god smak her. Om en ønsker det kan noen løkskiver sette prikken over i'en.
Denne oppskriften er en av de første oppskriftene som ble lagt ut på matoppskrift.no. Jeg fikk oppskriftene på den tiden tilsendt fra opplysningskontorene med bilder for publisering.
Kyllingen deles i mindre serveringsstykker og legges over i en smurt egnet ildfast form. Tomatene skjæres i skiver som legges tett over kyllingen. Dryss over litt salt og pepper. Deretter fordeles rømmen og finklippet gressløk drysses over til slutt.
Formen settes inn i ovn ved 180°C. Dersom det nyttes en ferdig grillet kylling, beregnes steketiden til ca. 15 minutter, mens det beregnes ca. 30 minutter til en rå kylling. Serveres varm med nykokte poteter og en grønn salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 2118968191)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2017-12-29