Fotograf:
Kylling.no
Fylt gratinert squash inneholder
76 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Fylt gratinert squash har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt gratinert squash er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11637 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt gratinert squash!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.46 | 389.28 | Kcal |
Protein | 5.92 | 30.14 | gram |
Karbohydrat | 1.90 | 9.67 | gram |
Kostfiber | 6.48 | 32.99 | gram |
Fett | 3.58 | 18.23 | gram |
Mettet fett | 1.36 | 6.92 | gram |
Salt | 0.11 | 0.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.33 | Kr 22.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 037 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm oljen i en stekepanne og fres kyllingkjøttdeigen sammen med løk og hvitløk.
Del squashene på langs og grav ut kjernene og noe av kjøttet med en skje. Finhakk squashkjøttet og stek det sammen med kjøttdeigen. Tilsett sjampinjong, paprika, tomatpurè rørt ut i vann og timian. La det hele småkoke til det tykner og smak til med salt og pepper.
Fyll kjøttdeigblandingen i de uthulte squashene og dryss revet ost på toppen. Plasser squashene i en ildfast form, og stek dem i ovnen i ca 20 minutter til osten begynner å bli gyllen og squashen er myk. Server gjerne med salat og ferskt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25543)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-03-22
Oppdatert dato:2009-03-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift