Fotograf:Kylling.no
Innbakt kyllingfilet med aprikossaus inneholder 170 Kalorier, 8 g Karbo, 10 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr Innbakt kyllingfilet med aprikossaus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjør kyllingkjøttet til fyllet noen sekunder med salt i en matprosessor. Tilsett resten av ingrediensene til alt er godt blandet. Smak til med nykvernet pepper.
Ha salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem 2 1/2 minutt på hver side. Avkjøl filetene. Kjevle ut butterdeigsplatene til ca. 3 millimeter tykkelse. Lag et snitt på langs av fileten og brett ut. Fyll snittet med farsen og brett over. Legg en filet på hver butterdeig. Brett butterdeigen over fileten og lim sammen med pisket egg. Press kantene lett sammen med gaffel. Legg filetene på et smurt stekebrett og stek midt i ovnen ved 225 °C i ca.15 minutter til butterdeigen er gyllen. Server med lettkokte grønnsaker, aprikossaus og kokte poteter. Pynt med aprikoser og frisk estragon.
Aprikossaus:
Fres løk og hvitløk i olje sammen med laurbærblad og karri i ca. 10 minutter på svak varme. Ha i resten av ingrediensene og kok sausen noen minutter. Avkjøl noe og kjør sausen glatt i en hurtigmikser. Sil sausen og ha den over i en kjele. Er sausen for tynn, jevnes den med litt maisenna utrørt i kaldt vann. Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 3568)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-03-01
Oppdatert dato:2019-01-02