Fotograf:
Kylling.no
Kyllinglår med mascarpone og pesto inneholder
246 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Kyllinglår med mascarpone og pesto har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sesam, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllinglår med mascarpone og pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5193 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllinglår med mascarpone og pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 246.42 | 753.43 | Kcal |
Protein | 15.39 | 47.05 | gram |
Karbohydrat | 0.72 | 2.20 | gram |
Kostfiber | 0.45 | 1.38 | gram |
Fett | 20.12 | 61.52 | gram |
Mettet fett | 6.07 | 18.56 | gram |
Salt | 0.24 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.27 | Kr 22.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 223 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland pesto og mascarpone. Lag en lomme under skinnet på kyllinglårene og fyll med osteblandingen. Legg kyllinglårene i en ildfast form. Pensle med olje og ha på salt og pepper.
Dryss sesamfrø på toppen. Sett formen midt i ovnen ved 180 °C og stek i 30 minutter. Legg i tomater og stek videre i ca. 15 minutter til lårene er ferdig stekt og har fått fin farge.
Server mascarpone- og pestofylte kyllinglår med asparges, tomater og nypoteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 27152)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-06-16
Oppdatert dato:2010-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift