Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 194 | kilojoule |
Kcal | 46 | kalorier |
Protein | 1.7 | gram |
Karbo | 7.3 | gram |
Sukker | 5.6 | gram |
Kostfiber | 3.8 | gram |
Fett | 0.3 | gram |
Mettet fett | 0.1 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Enkel grønnsakssuppe m/kjøtt | 3.9 | 69,53 | 2,13 | 2,41 | 9,07 | 4,35 |
Oksehalesuppe 2 | 5.2 | 71,32 | 5,82 | 3,44 | 1,06 | 2,65 |
Skogsgryte | 5 | 75,1 | 2,22 | 7,17 | 6,14 | 6,47 |
Kraftsuppe med melboller | 3.9 | 71,55 | 4,05 | 1,28 | 7,05 | 1,84 |
Frikasse med oksekjøtt | 3.8 | 80,03 | 3,97 | 7,65 | 3,1 | 5,76 |
Helstekt Kalkunfilet med rødløksmarmelade | 4.2 | 94,11 | 4,19 | 4,68 | 7,29 | 6,23 |
Fersk kjøtt og suppe | 4.6 | 71,64 | 4,3 | 5,53 | 2,24 | 4,53 |
Lapskaus 3 | 3.5 | 73,33 | 2,75 | 4,82 | 6,57 | 3,99 |
Kjøttsuppe fra romania | 4 | 67,11 | 3,03 | 4,61 | 4,96 | 3,67 |
Kalkunfilet på partyseng | 3.8 | 117,21 | 4,72 | 9,59 | 6,6 | 9,9 |
Krydderstekt reinsdyrbiff med pære og persillerøtter | 5 | 137,42 | 8,14 | 12,19 | 3,07 | 27,33 |
Lammefrikasse tradisjonell | 4 | 56,74 | 1,88 | 7,79 | 1,81 | 5,81 |
Roastbeef | 4 | 82,65 | 0,81 | 10,51 | 7,72 | 9,8 |
Kalvestek til fest | 4 | 64,23 | 1,64 | 8,79 | 2,43 | 11,45 |
Hønsefrikassé 2 | 5 | 148,47 | 11,27 | 7,82 | 3,29 | 3,94 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Purreløk, norsk, rå | 118 | 28 | 0,2 | 1,6 | 3,6 |
Nykål - tidligkål | 137 | 33 | 0,1 | 1,4 | 5,2 |
Okra, rå | 116 | 28 | 0,2 | 1,9 | 3 |
Asparges hvit | 117 | 28 | 0,2 | 2,8 | 1,3 |
Ruccola | 115 | 27 | 0 | 2 | 2 |
Tomatillo | 133 | 31,78 | 1,02 | 0,96 | 3,94 |
Bladsalat, norsk, rå | 44 | 10 | 0,1 | 1,2 | 0,7 |
Reddik, norsk, rå | 68 | 16 | 0,1 | 0,7 | 2,5 |
Romanosalat, rå | 68 | 16 | 0,2 | 1,4 | 1,3 |
Stilkkål | 54 | 12,9 | 0,2 | 1,5 | 2,18 |
Turbangresskar | 53 | 12 | 0,1 | 1 | 1,7 |
Rosenkål, norsk, rå | 220 | 52 | 0,6 | 5,1 | 4,4 |
Tomat, importert, rå | 52 | 12 | 0,2 | 0,9 | 1,2 |
Gresskar, rå | 53 | 13 | 0,1 | 1 | 1,7 |
Ekebladsalat | 67 | 16,01 | 0,2 | 1,4 | 2,8 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.