Fotograf:
Knut Pettersen
Frikasse med oksekjøtt inneholder
87 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Frikasse med oksekjøtt har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frikasse med oksekjøtt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,9 poeng fra 16 lesere
Lesere:
38948 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frikasse med oksekjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.65 | 502.57 | Kcal |
Protein | 7.41 | 42.98 | gram |
Karbohydrat | 3.10 | 17.98 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 3.83 | gram |
Fett | 4.81 | 27.90 | gram |
Mettet fett | 2.50 | 14.50 | gram |
Salt | 1.20 | 6.94 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.76 | Kr 33.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 320 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask kjøttet. Legg det i kokende, saltet vann. Det skal så vidt dekke kjøttet. Kok opp. Skum. La kjøttet trekke under lokk ved 90 grader til det er mørt.
Del opp grønnsaker og kok de i vann til de er møre. Hvis det brukes grønnsakblanding er det ikke nødvendig.
Saus:
Smelt smør, rør i mel, spe med melk og grønnsakkraft.
Kok opp og la småkoke i 10 minutter.
Ha i grønnsakene/kjøtt og varm opp og server med poteter.
Grønnsaker og kjøtt kan og serveres ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kjetil Pettersen
(Intern: 2118968925)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Norge
Innlagt dato:2005-04-17
Oppdatert dato:2005-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift