Fotograf:
Knut Pettersen
Frikasse med oksekjøtt inneholder
80 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Frikasse med oksekjøtt har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frikasse med oksekjøtt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frikasse med oksekjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.03 | 464.17 | Kcal |
Protein | 7.65 | 44.37 | gram |
Karbohydrat | 3.10 | 17.98 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 3.77 | gram |
Fett | 3.97 | 23.03 | gram |
Mettet fett | 2.24 | 12.99 | gram |
Salt | 1.20 | 6.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.76 | Kr 33.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 320 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,49 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask kjøttet. Legg det i kokende, saltet vann. Det skal så vidt dekke kjøttet. Kok opp. Skum. La kjøttet trekke under lokk ved 90 grader til det er mørt.
Del opp grønnsaker og kok de i vann til de er møre. Hvis det brukes grønnsakblanding er det ikke nødvendig.
Saus:
Smelt smør, rør i mel, spe med melk og grønnsakkraft.
Kok opp og la småkoke i 10 minutter.
Ha i grønnsakene/kjøtt og varm opp og server med poteter.
Grønnsaker og kjøtt kan og serveres ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 11 lesere
Lesere:
28423 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kjetil Pettersen
(Intern: 2118968925)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Norge
Innlagt dato:2005-04-17
Oppdatert dato:2005-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift