Fotograf:
Knut Pettersen
Kjøtt- og grønnsakgryte inneholder
67 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kjøtt- og grønnsakgryte har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøtt- og grønnsakgryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6415 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøtt- og grønnsakgryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 67.45 | 278.80 | Kcal |
Protein | 7.90 | 32.65 | gram |
Karbohydrat | 3.77 | 15.58 | gram |
Kostfiber | 1.52 | 6.28 | gram |
Fett | 1.97 | 8.14 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 2.19 | gram |
Salt | 0.49 | 2.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.07 | Kr 29.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 653 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,35 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i terninger. Skrell og grovhakk løken.
Brun kjøttet i fettet i en stekepanne og legg det over i en gryte. Fres løken i pannen på svak varme. Bland den med kjøttet. Tilsett salt, pepper og tomater med kraft. Kok under lokk i ca 45 minutter.
Skrell og skjær gulrøttene i skiver. Skjær stilksellerien i skiver. Legg først i gulrøttene, etter en stund sellerien, for å koke med kjøttet. Kok retten i 15-20 minutter til gulrøttene er så vidt møre.
Jevn eventuelt gryten med melet utrørt i vannet, og kok den et par minutter.
Legg til slutt i ertene. Klipp persille over, varm opp og smak til. Server med kokte poteter eller ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10557)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift