Fotograf:
Matprat.no
Niku Jaga - kjøtt og poteter inneholder
69 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Niku Jaga - kjøtt og poteter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Niku Jaga - kjøtt og poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6689 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Niku Jaga - kjøtt og poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 68.65 | 388.04 | Kcal |
Protein | 6.53 | 36.91 | gram |
Karbohydrat | 7.11 | 40.19 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 5.26 | gram |
Fett | 1.18 | 6.67 | gram |
Mettet fett | 0.39 | 2.20 | gram |
Alkohol | 0.23 % | | | |
Salt | 0.57 | 3.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.76 | Kr 38.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 261 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er en tradisjonell hverdagsmiddag i Japan ikke så ulik den norske lapskausen.
1. Varm oljen i en jerngryte, og brun kjøttet til det får en gyllen fin farge. Tilsett poteter, løk og gulrot. La dette surre i ca. 2 minutter. Ha i vann og la det koke under lokk til poteter og gulrøtter er gjennomkokte, 10-15 minutter.
2. Tilsett sukker og vinen. La det koke videre ca. 5 minutter. Ha i soyasausen, senk varmen og la det småkoke ca. 20 minutter uten lokk til kraften er nesten helt kokt inn.
3. Tilsett erter eller sukkererter de 2-3 siste minuttene av koketiden.
Server med ris eller nudler. Og litt ekstra soyasaus er et naturlig tilbehør i det asiatiske kjøkken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20560)
Kategori:
Gryterett
Land:
Japan
Innlagt dato:2005-10-21
Oppdatert dato:2005-10-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift