Fotograf:
Matoppskrift.no
Dette er solid og enkel mat. Her kan du variere på flere måter. Fint som festmat i lystig lag, eller nattmat. Oppskriften inneholder
119 Kalorier,
9 g Karbo,
12 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøtt og bønner (Chilli con Carne) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
12099 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøtt og bønner (Chilli con Carne)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 118.63 | 561.51 | Kcal |
Protein | 11.59 | 54.86 | gram |
Karbohydrat | 9.10 | 43.07 | gram |
Kostfiber | 3.49 | 16.52 | gram |
Fett | 3.21 | 15.19 | gram |
Mettet fett | 1.06 | 5.02 | gram |
Salt | 0.12 | 0.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.37 | Kr 30.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 840 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg bønnene i bløt i kaldt vann natten over. Kok dem nesten møre, hell kokevannet fra.
Skjær kjøttet i store terninger, som brunes i margarin. Dryss salt og pepper over.
Tilsett flådde tomater skåret i båter, renset paprika i strimler, grovhakket løk og knust hvitløk. Dryss chilipulver over og hell vann på.
La retten surre under lokk ca 1 1/2 time.
Tilsett bønnene og la retten surre videre til de er møre. Spe med litt mer vann hvis retten virker tørr. Smak den til, den skal være temmelig kraftig.
Serveres rykende varm med brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10451)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-19
Oppdatert dato:2013-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift