Fotograf:
Matprat.no
Kjøttgryte fra Burgund inneholder
94 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kjøttgryte fra Burgund har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøttgryte fra Burgund er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
11331 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøttgryte fra Burgund!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 93.69 | 600.82 | Kcal |
Protein | 7.17 | 45.98 | gram |
Karbohydrat | 1.91 | 12.25 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 4.55 | gram |
Fett | 4.98 | 31.94 | gram |
Mettet fett | 2.11 | 13.53 | gram |
Alkohol | 1.59 % | | | |
Salt | 0.75 | 4.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.28 | Kr 53.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 565 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær kjøttet i terninger. Brun det raskt i en varm panne i litt smør. Brun små porsjoner av gangen. Ha kjøttet i en gryte og dryss over salt og pepper.
2. Hell over kraft, vin, laurbærblad og timian og varm opp til kokepunktet. Senk varmen og la gryta småputre. Brukes høyrygg eller bog bør kjøttet trekke i ca. 30 minutter før løk og gulrot tilsettes.
3. Rens løk og gulrøtter, småløk kan brukes hele, vanlig løk deles i båter. Gulrøttene skjæres i staver. Ha grønnsakene over i gryta og la det trekke i ca. 30 minutter.
4. Del soppen i skiver eller båter og fres den lett i panna. Bacon skjæres i strimler og brunes raskt. Ha dette over i gryta rett før servering. Smak til med salt og pepper.
Server med kokte poteter, ris eller godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118968628)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-22
Oppdatert dato:2002-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift