Fotograf:Rosemarie Pettersen Vi har lagd denne populære gryten på nytt med flere forandringer. Og dette smaker godt og litt spicy. Prøvde og med poteter i selve gryten istedenfor ris ved siden av.
Oppskriften inneholder 74 Kalorier, 10 g Karbo, 5 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Først potetene
Del potetene i biter og kok dem møre på vanlig måte. Sett til side.
Brun så kjøttet og ha over i en gryte.
Rens grønnsakene og skjær gulroten i små terninger, vårløk og chili i ringer. Fres grønnsakene raskt i stekepanne og ha over i gryten. Tilsett krydder og kikerter.
Bland sammen ingrediensene til sausen og hell over. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter. Tilsett ananasen til slutt og smak til med krydder.
Server karrigryten med kokt ris eller noen kokte poteter som vi prøvde. Potetene blandes i gryten, mens ris kan serveres ved siden av. På bildet ser dere potetbitene på tallerkenen og kikertene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 36199)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett Innlagt dato:2022-01-21
Oppdatert dato:2022-01-21