Fotograf:Mari Svenningsen Maten i Trinidad & Tobago er sterkt krydret og serveres ofte med ris eller bønner som tilbehør. Matkulturen er sterkt preget av den flerkulturelle befolkningen, en blanding av indisk og afrikansk mat.
Oppskriften inneholder 151 Kalorier, 17 g Karbo, 9 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
1. Smelt sukkeret i en stor kjele på medium varme til sukkeret begynner å karamellisere seg.
2. Rør inn kjøttet og stek det til alt har blitt brunt.
3. Hell i vann, ris, kokosmelk, gulrøttene og la det koke opp.
4. Legg på lokk og la det småkoke til risen er ferdig, ca. 25 minutter. Ha i ertene når det er ca. 5 minutter igjen av koketiden. Strø over hakket persille til slutt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 23843)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett Land:
Trinidad Innlagt dato:2007-06-08
Oppdatert dato:2022-06-20