Gåselever med svart trompetsopp og purre inneholder
68 Kalorier,
4 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Gåselever med svart trompetsopp og purre har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gåselever med svart trompetsopp og purre er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
11037 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gåselever med svart trompetsopp og purre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 68.29 | 385.79 | Kcal |
Protein | 4.56 | 25.76 | gram |
Karbohydrat | 4.19 | 23.67 | gram |
Kostfiber | 2.02 | 11.41 | gram |
Fett | 3.25 | 18.36 | gram |
Mettet fett | 1.72 | 9.72 | gram |
Salt | 0.21 | 1.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 19.85 | Kr 112.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 260 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,54 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp rødvinssausen. Tilsett crème fraîche og la sausen koke inn til det halve. Smak til med salt og pepper.
Skjær gåseleveren i 1 cm tykke skiver, krydre med litt salt og pepper og tørrstek skivene i stekepanne med slippbelegg på middels varme til de er lett brunet på hver side. De gir fra seg mye smaksrikt fett som er perfekt til å steke soppen i.
La soppen steke i ca 5 min under stadig omrøring. Ha dill i sausen og dekk fire varme tallerkener med saus.
Anrett skivene av gåselever midt på hver tallerken og fordel sopp og purre omkring.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9317)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift