Gåselever med svart trompetsopp og purre



Gåselever med svart trompetsopp og purre inneholder 68 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Gåselever med svart trompetsopp og purre har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gåselever med svart trompetsopp og purre er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 5 lesere
Lesere: 11037 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2,5dlrødvinssaus (se egen oppskrift)
1,5dlcrème fraîche
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper
450grfersk gåselever
200grsvart trompetsopp, rengjort og strimlet
2sshakket dill
8stk litepurrer, kokt i vann i 10 min. og skåret i to på langs




Næringsdeklarasjon for Gåselever med svart trompetsopp og purre!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier68.29385.79Kcal
Protein4.5625.76gram
Karbohydrat4.1923.67gram
Kostfiber2.0211.41gram
Fett3.2518.36gram
Mettet fett1.729.72gram
Salt0.211.20gram
Pris på oppskriftenKr 19.85Kr 112.14Kroner
Hele oppskriften veier2 260 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo24,54 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok opp rødvinssausen. Tilsett crème fraîche og la sausen koke inn til det halve. Smak til med salt og pepper.

Skjær gåseleveren i 1 cm tykke skiver, krydre med litt salt og pepper og tørrstek skivene i stekepanne med slippbelegg på middels varme til de er lett brunet på hver side. De gir fra seg mye smaksrikt fett som er perfekt til å steke soppen i.

La soppen steke i ca 5 min under stadig omrøring. Ha dill i sausen og dekk fire varme tallerkener med saus.

Anrett skivene av gåselever midt på hver tallerken og fordel sopp og purre omkring.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9317)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bruschetta med sopp.Bruschetta med sopp.
Denne retten har 174,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte sjampinjonger 2.Fylte sjampinjonger 2.
Denne retten har 189,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.