Fylte sjampinjonger 2



Fylte sjampinjonger 2 oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Fylte sjampinjonger er en nydelig smårett som passer til kveldskos eller tapas. Kombinasjonen av spekemat og sopp er uslåelig. De fylte soppene er lettvint å lage mange når du først er i gang.

Oppskriften inneholder 177 Kalorier, 3 g Karbo, 8 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylte sjampinjonger 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5060 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
Ca 10stksjampinjonger, store
1stkløk
2ssolivenolje
150grspekepølse
2feddhvitløk
3sspersille, finhakket
1tspaprikapulver
0,5tssalt
0,25tspepper




Næringsdeklarasjon for Fylte sjampinjonger 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier176.52156.73Kcal
Protein8.367.42gram
Karbohydrat2.832.51gram
Kostfiber1.261.12gram
Fett14.3612.75gram
Mettet fett4.223.75gram
Salt1.921.71gram
Pris på oppskriftenKr 11.38Kr 10.10Kroner
Hele oppskriften veier533 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo6,41 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Rens sjampinjongene. Vri av stilkene og hakk dem fint.
2. Skrell og finhakk løken. Surr den sammen med sjampinjongstilkene i olje på middels varme til de blir myke.

3. Tilsett finhakket spekepølse og hvitløk og la det hele bli gjennomvarmt. Smak til med salt, pepper og paprikapulver.
4. Fyll sjampinjongene med pølseblandingen og dryss over persille. Pensle en ildfast form med olje og legg sjampinjonghattene i. Stekes ved 200°C i 10 - 12 min.

De fylte sjampinjonghattene kan også serveres som en forrett, gjerne sammen med frisk salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 20878)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-13
Oppdatert dato:2021-11-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylte sjampinjonger 2.Fylte sjampinjonger 2.
Denne retten har 176,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bruschetta med sopp.Bruschetta med sopp.
Denne retten har 175,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.