Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 524 | kilojoule |
Kcal | 124 | kalorier |
Protein | 20.3 | gram |
Karbo | 3.5 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 3.2 | gram |
Mettet fett | 1.1 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Levergryte med kremsaus og bacon | 4 | 211,9 | 18,36 | 7,76 | 3,58 | 5,65 |
Leverkaker 2 | 4.8 | 111,4 | 4,28 | 11,75 | 6,11 | 4,58 |
Fransk landpaté med løkkompott og salat | 4.2 | 250,5 | 21,65 | 8,36 | 4,52 | 7,04 |
Stekt storfelever i skiver | 4.2 | 123,55 | 3,19 | 20,22 | 3,49 | 4,58 |
Innmatkaker | 3.8 | 277,75 | 22,97 | 11,47 | 6,06 | 4,97 |
Levergryte med sopp og løk | 3.2 | 91,48 | 4,12 | 8,48 | 4,72 | 3,62 |
Leverpanne | 4.5 | 130,17 | 2,43 | 9,78 | 16,89 | 3,34 |
Hakkpøls fra Sparbu | 4.5 | 186,99 | 1,21 | 7,2 | 35,32 | 2,22 |
Levergryte 5 | 4 | 114,21 | 5,45 | 12,46 | 3,63 | 4,77 |
Helstekt storfelever i gryte | 3.5 | 94,82 | 4,54 | 10,36 | 2,96 | 2,89 |
Rødvinsmarinert okselever | 3.5 | 115,08 | 4,85 | 11,01 | 4,94 | 4,79 |
Udyrets livrett | 3.5 | 90,33 | 2,71 | 5,86 | 10,2 | 2,19 |
Dansk leverpostei i form | 3 | 320,33 | 30,09 | 9,76 | 2,45 | 7,29 |
Julepostei med bacon | 2.5 | 195,95 | 13,76 | 12,75 | 3,48 | 12,11 |
Leverbiff av Hanna Eliassen | 2 | 91,82 | 2,32 | 14,03 | 3,69 | 3,27 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Blod, okse, rå | 327 | 77 | 0,2 | 18,8 | 0 |
Elg nyre rå | 360 | 86,04 | 1,3 | 17 | 0 |
Kalv nyre rå | 414 | 98,94 | 3,12 | 15,76 | 0,85 |
Gilde matblod av svin | 303 | 72,41 | 0,3 | 17,4 | 0 |
Andelevermousse m/armagnac | 1798 | 429,72 | 44 | 6 | 2 |
Blodpudding | 1542 | 369 | 20,4 | 14,2 | 30,5 |
Lever, lam, rå | 538 | 128 | 4,1 | 20,7 | 2 |
Gilde svinelever | 504 | 120,45 | 3,4 | 21 | 0 |
Kalv hjerne rå | 493 | 117,82 | 8,21 | 10,32 | 0 |
Svin hjerne rå | 531 | 126,9 | 9,21 | 10,28 | 0 |
Andelever | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
Finsbråten lungemos | 1197 | 286,08 | 25 | 10 | 6 |
Svin nyre rå | 418 | 99,9 | 3,25 | 16,46 | 0 |
Folkets svinelever | 503 | 120,21 | 3,4 | 21,4 | 0,8 |
Kalv hjerte rå | 460 | 109,94 | 3,98 | 17,8 | 0,08 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.