Hakkpøls fra Sparbu



Hakkpøls fra Sparbu inneholder 186 Kalorier, 35 g Karbo, 7 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Hakkpøls fra Sparbu har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hakkpøls fra Sparbu er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kglever
1kgbyggryn
1kgsirup
500grraspet potet
800grgrynmel
1,5litermelk
Ca 1,5pakkeallehåndeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssalt




Næringsdeklarasjon for Hakkpøls fra Sparbu!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier186.4510 877.49Kcal
Protein7.20420.05gram
Karbohydrat35.322 060.57gram
Kostfiber3.01175.60gram
Fett1.1567.09gram
Mettet fett0.4023.34gram
Salt0.6537.96gram
Pris på oppskriftenKr 2.22Kr 129.51Kroner
Hele oppskriften veier5 834 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakpøls er en god måte å bruke lever på. Denne oppskriften stammer fra en oldemor, men er fremdeles i bruk i bygda. I Sparbu bruker mange å skjære pølsene i skiver og brune dem i stekepannen. Man kan også fryse røren i passende porsjoner og steke den senere som lapper i stekepanne. Stekt flesk passer godt til.

Gryn og mel blandes og står og sveller over natten. Levra males. Deretter røres alt sammen til en tykk grøt. Dette fylles i pølseposer og kokes i ca 2 timer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13758)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-20
Oppdatert dato:2003-05-20
Lesere: 3764 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.