Hakkpøls fra Sparbu inneholder
189 Kalorier,
35 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Hakkpøls fra Sparbu har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hakkpøls fra Sparbu er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4888 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hakkpøls fra Sparbu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.50 | 10 997.09 | Kcal |
Protein | 7.21 | 420.63 | gram |
Karbohydrat | 35.32 | 2 060.57 | gram |
Kostfiber | 3.43 | 200.11 | gram |
Fett | 1.28 | 74.68 | gram |
Mettet fett | 0.43 | 25.09 | gram |
Salt | 0.65 | 37.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.22 | Kr 129.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 834 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 74,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakpøls er en god måte å bruke lever på. Denne oppskriften stammer fra en oldemor, men er fremdeles i bruk i bygda.
I Sparbu bruker mange å skjære pølsene i skiver og brune dem i stekepannen. Man kan også fryse røren i passende porsjoner og steke den senere som lapper i stekepanne. Stekt flesk passer godt til.
Gryn og mel blandes og står og sveller over natten. Levra males. Deretter røres alt sammen til en tykk grøt. Dette fylles i pølseposer og kokes i ca 2 timer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13758)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-20
Oppdatert dato:2003-05-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.