Levergryte 5 inneholder
114 Kalorier,
4 g Karbo,
12 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Levergryte 5 har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Levergryte 5 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Levergryte 5!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.21 | 266.57 | Kcal |
Protein | 12.46 | 29.08 | gram |
Karbohydrat | 3.63 | 8.47 | gram |
Kostfiber | 0.40 | 0.93 | gram |
Fett | 5.45 | 12.72 | gram |
Mettet fett | 2.07 | 4.83 | gram |
Salt | 1.10 | 2.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.77 | Kr 11.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 934 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,71 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens leveren for grove hinner og ganger. Skjær den i terninger.Skjær baconet i terninger og brun dem i en stekepanne.
Ta dem opp og brun leverterningene i baconfettet (tilsett litt ekstra smør om det trengs). Legg lever og bacon i en gryte og tilsett løk og krydder. Kok stekepannen ut med litt vann og hell det i gryten sammen med vannet.
La retten trekke 10 - 15 minutter på svak varme.Lever som koker for sterkt eller for lenge blir tørr og hard. Jevn sjyen i gryten med maisennamel rørt ut i rømme. Server retten med kokte poteter og råkost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21391)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-01-18
Oppdatert dato:2006-01-18
Lesere:
5529 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.