Julepostei med bacon inneholder
194 Kalorier,
3 g Karbo,
13 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Julepostei med bacon har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Julepostei med bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Julepostei med bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 194.24 | 2 472.44 | Kcal |
Protein | 12.75 | 162.29 | gram |
Karbohydrat | 3.48 | 44.30 | gram |
Kostfiber | 0.69 | 8.78 | gram |
Fett | 13.57 | 172.73 | gram |
Mettet fett | 7.05 | 89.74 | gram |
Alkohol | 0.83 % | | | |
Salt | 1.76 | 22.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.11 | Kr 154.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 273 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens lever og fjern hinner/-ganger. Kjør den til en glatt masse i en food processor. Blandes med karbonadedeigen. Stek baconskivene sprø og gylne. La dem renne av og stek løkhakk i baconfettet. Ha fløte i en bolle. Tilsett konjakk og smuldre ned tørket sopp. Tilsett krydder, salt og finrevet appelsinskall. Bland sammen og la stå 10 minutter. Blandes med lever/karbonade. Røres jevnt.
Smør en ildfast form/brødform. Fyll røren i. Sett formen i en liten langpanne og hell vann i langpannen. Settes i 175 grader varm ovn. Steketiden er ca. 1 ½ time. La terrinen avkjøle i formen.
Du kan lage aspic fra pakke og ha på toppen, eller bare legge på laurbærblader, rosepepper og strimlet appelsinskall ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16188)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-03
Oppdatert dato:2003-11-03
Lesere:
3863 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift