Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Levergryte med kremsaus og bacon oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Levergryte med kremsaus og bacon



Levergryte med kremsaus og bacon inneholder 209 Kalorier, 4 g Karbo, 8 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Levergryte med kremsaus og bacon har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Levergryte med kremsaus og bacon er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grokselever
1tssalt
0,5tspepper
hvetemel til panering
40grsmør
6dlkremfløte
150grbacon
1stk storløk
3stksjalottløk
1stkpurre
1sssmør
1ssmaizena
1sspersille, hakket




Næringsdeklarasjon for Levergryte med kremsaus og bacon!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier208.93959.38Kcal
Protein7.7635.63gram
Karbohydrat3.5816.44gram
Kostfiber0.652.98gram
Fett18.0382.79gram
Mettet fett10.6348.81gram
Salt0.713.26gram
Pris på oppskriftenKr 5.65Kr 25.94Kroner
Hele oppskriften veier1 837 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo6,85 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær leveren i tynne skiver, som tørkes og vendes i en blanding av hvetemel, salt og pepper etter at leveren er brunet. Brun leverskivene og legg dem over i et kokekar. Bruk ikke for sterk varme, for lever blir fort brun og kan bli hard og tørr når den stekes for lenge. Spe med fløte så det står så vidt over leveren. La det trekke under lokk 10-12 minutter.

Brun løk og bacon lyst brunt og la det koke med leveren de siste minuttene.

Jevn eventuelt gryten med maisenna rørt ut i kaldt vann og smak til med salt og pepper. Ha på hakket persille før servering.

Server gryten med kokte poteter, rørte tyttebær og gjerne grønnsaker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8360)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Lesere: 16416 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.