Dansk leverpostei i form inneholder
319 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
30 g Fett pr 100 gr
Dansk leverpostei i form har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dansk leverpostei i form er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dansk leverpostei i form!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 319.07 | 8 342.24 | Kcal |
Protein | 9.76 | 255.18 | gram |
Karbohydrat | 2.45 | 64.06 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 8.89 | gram |
Fett | 29.95 | 783.06 | gram |
Mettet fett | 5.86 | 153.21 | gram |
Salt | 0.46 | 12.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.29 | Kr 190.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 615 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal lever, spekk, svinekjøtt og løk i kjøttkvernen. Bland i mel og eggeplommer. Rør inn fløte og vend tilslutt stivpiskede eggehviter inn. Smak til med salt, pepper og allehånde.
Kle i brødform med baconskiver og hell i massen. Legg også baconskiver på toppen, Stek i vannbad i ovn på 170 C i 45-55 min. Den skal få en fin brun skorpe på toppen.
Avkjøl litt og server posteien lun, med ristet sopp, sylteagurk og rødbeter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8160)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Danmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Lesere:
5736 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift