Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Levergryte med sopp og løk oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Levergryte med sopp og løk



Levergryte med sopp og løk inneholder 91 Kalorier, 5 g Karbo, 8 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Levergryte med sopp og løk har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Levergryte med sopp og løk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grstorfelever
1,5ssmargarin eller smør
1tssalt
nymalt pepper
200grsjampinjonger, ferske eller hermetiske
Ca 2,5stkløk
2ssmargarin eller smør
1dlvann
2sshvetemel
1dlmelk + 1 dl fløte
1tsbasilikum eller estragon
Ca 1,5sssoyasaus
hvitløk




Næringsdeklarasjon for Levergryte med sopp og løk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91.48319.81Kcal
Protein8.4829.65gram
Karbohydrat4.7216.50gram
Kostfiber0.802.80gram
Fett4.1214.40gram
Mettet fett1.133.95gram
Salt0.842.94gram
Pris på oppskriftenKr 3.62Kr 12.66Kroner
Hele oppskriften veier1 398 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo20,63 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær bort eventuelle hinner og grove ganger på leveren og skjær den i strimler eller store terninger. Brun fettet i en stekepanne. Legg i leverbitene, eventuelt halvparten om gangen, og brun dem på alle sider på middels sterk varme. Krydre med salt og pepper. Legg over i en gryte

Skyll og skjær de ferske sjampinjongene i skiver. Hell kraften av de hermetiske. Skrell og skjær løken i skiver. Legg soppen i en gryte, la en del av væsken koke inn før fettet has i. Fres soppen i 5-10 minutter, legg i løken og la den frese med.

Brun i mellomtiden leverstrimlene, spe pannen med litt varmt vann. Hell lever og sjy i gryten.

Rør ut melet med litt av melken. Hell jevningen og resten av melk og fløte i gryten, rør om. La retten koke i 3-5 minutter. Smak til med støtt urtekrydder, soyasaus og eventuelt presset hvitløk.

Server kokt ris eller kokte poteter til, kålsalat eller grønn salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10563)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere: 7198 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.