Levergryte med sopp og løk inneholder
91 Kalorier,
5 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Levergryte med sopp og løk har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Levergryte med sopp og løk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Levergryte med sopp og løk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.48 | 319.81 | Kcal |
Protein | 8.48 | 29.65 | gram |
Karbohydrat | 4.72 | 16.50 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 2.80 | gram |
Fett | 4.12 | 14.40 | gram |
Mettet fett | 1.13 | 3.95 | gram |
Salt | 0.84 | 2.94 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.62 | Kr 12.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 398 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,63 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær bort eventuelle hinner og grove ganger på leveren og skjær den i strimler eller store terninger. Brun fettet i en stekepanne. Legg i leverbitene, eventuelt halvparten om gangen, og brun dem på alle sider på middels sterk varme. Krydre med salt og pepper. Legg over i en gryte
Skyll og skjær de ferske sjampinjongene i skiver. Hell kraften av de hermetiske. Skrell og skjær løken i skiver. Legg soppen i en gryte, la en del av væsken koke inn før fettet has i. Fres soppen i 5-10 minutter, legg i løken og la den frese med.
Brun i mellomtiden leverstrimlene, spe pannen med litt varmt vann. Hell lever og sjy i gryten.
Rør ut melet med litt av melken. Hell jevningen og resten av melk og fløte i gryten, rør om. La retten koke i 3-5 minutter. Smak til med støtt urtekrydder, soyasaus og eventuelt presset hvitløk.
Server kokt ris eller kokte poteter til, kålsalat eller grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10563)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere:
7198 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.