Fransk landpaté med løkkompott og salat inneholder
251 Kalorier,
5 g Karbo,
8 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Fransk landpaté med løkkompott og salat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk landpaté med løkkompott og salat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fransk landpaté med løkkompott og salat med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 250.50 | 6 658.16 | 554.85 | Kcal |
Protein | 8.36 | 222.20 | 18.52 | gram |
Karbohydrat | 4.52 | 120.14 | 10.01 | gram |
Kostfiber | 0.70 | 18.61 | 1.55 | gram |
Fett | 21.65 | 575.45 | 47.95 | gram |
Alkohol | 0.39 % | 10.37 | 0.86 | gram |
Mettet fett | 1.21 | 32.16 | 2.68 | gram |
Salt | 0.14 | 3.70 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.04 | Kr 187.12 | Kr 15.59 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 658 totalt | 2 658 pr porsj | 221 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
skiver
Kvern lever, spekk, kjøtt og løk i to omganger gjennom kjøkkenkvern.
Tilsett eggehviter, tørrmelk, nitrisalt, grov pepper, hvitløk og quatre epices. Bland dette godt og ha det i en terrineform. Stek patéen i ovn på 160 C i 45-60 minutter. Avkjøl.
Skrell løken og skjær den i tynne skiver. Varm olivenolje i en gryte og ha i sukker. Tilsett løk og stek den blank. Ha i eddik og rødvin og kok inn til sirup med løken. Når løken er mør og fin, avkjøles kompotten. Smak til med salt og pepper. Ha i gressløk rett før servering.
Patéen er velegnet som rett til buffet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8240)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pate
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Lesere:
14588 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift