Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hellstrøms Kyllingleverpaté oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hellstrøms Kyllingleverpaté



Hellstrøms Kyllingleverpaté oppskrift.
Fotograf: Moestue Grape Selections
Hellstrøm ringer julen inn:
I anledning den nært forestående høytiden kommer mesterkokkens gløgg og juleakevitt i splitter nye utgaver. Og i sammenheng med dette blir det og sendt ut en del gode juleoppskrifter til media. Jeg har og fått disse og publiserer dem, men i tillegg har jeg kalkulert og beregnet dem for både pris, næringsinnhold og allergener. Her er kyllinglever pateen


Oppskriften inneholder 158 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hellstrøms Kyllingleverpaté er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
200grkyllinglever
2,5dlmelk
1,5dlkremfløte
2stkhele egg
2stkeggeplommer
1feddhvitløk
10grsalt




Kalorier og næringsinnhold i Hellstrøms Kyllingleverpaté med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier157.62199.49Kcal
Protein9.2511.71gram
Karbohydrat2.162.73gram
Kostfiber0.010.01gram
Fett12.4415.74gram
Mettet fett6.648.40gram
Salt1.451.84gram
Pris på oppskriftenKr 5.79Kr 7.33Kr .-
Hele oppskriften veier759 totalt127 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 140 grader. Del hvitløken i to og fjern den innerste stilken/kjernen.
Finhakk hvitløken. Skjær av fett og sener på kyllingleveren, og ha den over i en foodprocessor. Kjør den i ett minutt, og tilsett deretter melk, fløte, hele egg,
eggeplommer, salt og finhakket hvitløk. Kjør til alt er godt blandet. Sil røren før du heller den over i porsjonsformer. Sett formene i vannbad, og stek dem i ovnen på 140 grader i 20 minutter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Eivind Hellstrøm
(Intern: 33399)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Innlagt dato:2017-11-20
Oppdatert dato:2017-11-20
Lesere: 1076 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Paté med ribbe og tørket sopp.Paté med ribbe og tørket sopp.
Denne retten har 178,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hellstrøms Kyllingleverpaté.Hellstrøms Kyllingleverpaté.
Denne retten har 157,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvitløk og pepperpatè.Hvitløk og pepperpatè.
Denne retten har 153,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.