Innmatkaker inneholder
278 Kalorier,
6 g Karbo,
11 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Innmatkaker har ingen allergener
Innmatkaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
12848 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innmatkaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 277.75 | 632.75 | Kcal |
Protein | 11.47 | 26.13 | gram |
Karbohydrat | 6.06 | 13.81 | gram |
Kostfiber | 0.45 | 1.03 | gram |
Fett | 22.97 | 52.33 | gram |
Mettet fett | 0.61 | 1.39 | gram |
Salt | 1.60 | 3.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.97 | Kr 11.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 911 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vann ut hjerte, lever og nyrer i et par timer. Nyrer bør også forvelles 2-3 minutter i kokende usaltet vann. Rens innmaten for hinner og grove ganger.
Bruk småkjøtt som er skåret av større kjøttstykker. Mal alt med salt, potetmel og løk én gang på kjøttkvern eller i food processor. Farsen bør ikke være for fin. Rør inn krydder og stek en prøvekake for å se om krydringen er riktig. Rør inn litt kraft eller vann hvis farsen virker for fast.
Form flate kaker med skje. Stek dem pent brune i fett og la dem ettersteke noen minutter til de er gjennomstekte.
Server kokte poteter til, samt kokte grønnsaker eller råkost, soppsaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11065)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift